Szűz április Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 április asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Szűz április 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Az április beköszöntével, miután sikerül megoldani a munkahelyi problémákat, a Szűz még mindig tele lesz energiával, így képtelen lesz pihenőt tartani. Ebben az időszakban minden, ami új és érdekes mágnesként fogja vonzani önt. Ugyanakkor ez a periódus ideális lesz az új ismeretek elsajátítására és fizikai erőnléte fejlesztésére is. Ha alkalma nyílik rá, akkor mozduljon ki, és sportoljon minél többet a barátai társaságában. Ha az áprilisi időjárás miatt kissé lehangolt és depressziós hangulata lesz, akkor töltsön minél több időt a hozzátartozói és a barátai társaságában. Ha elzárja magát a külvilág elől, azzal csak ront az amúgy sem rózsás hangulatán. Az ismerőseinek köszönhetően sokkal jobb lesz az általános közérzete és lassan de biztosan helyrebillen a lelki egyensúlya is. A nyitottság ebben az időszakban kifejezetten kedvező a szűz jegyűek számára, mert lehetőséget teremet személyiségük fejlődésére és sokkal érettebbé válhatnak.

Pénz és munka

A Vénusz április 20-ig a Halak jegyében áll, a Szűz jegyével szemben, engedi, hogy közelebb kerüljön ahhoz az emberhez, akit megszeretett. Ha ön még egyedülálló, akkor új társsal találkozhat. Hivatásában is jelentős eredményeket érhet el, egészen április 17-ig, utána már az Uránusz befolyása is jelentkezik. Sok olyan információhoz juthat, ami nagy előnyt jelenthet az ön számára. Figyeljen minél jobban.
Még akkor is kitart, amikor mások már rég feladták a küzdelmet. Nem szereti a sürgetést, néha nehezen birkózik meg a változásokkal, de vészhelyzetben éppen ő az, aki jó eszére hagyatkozva, a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldással áll elő. Gondoljon bele, mindez mennyire jó és hasznos. Igazi támasza és segítsége a többieknek. Szükségük van rá. Mindezt csak nyugodtan, kipihenten képes nyújtani. Relaxáljon, fogyasszon könnyű ételeket.
A föld jegyűt inkább boldogítják a kézzelfogható dolgok, mint a bizonytalan és megfoghatatlan érzelmek. Küzdjön: nehogy érzelmei leplezése miatt, teljesen elszakadjon másoktól. Ne építsen falat maga köré.

Szerelem és család

A Merkúr a Halak jegyében áll, de itt nincs jó helyen… Sokat szeretnének kirándulni a párjával, de sajnos a jó programok nem lehetnek zökkenőmentesek. Több lesz a konfliktus, mint a béke, és a végén össze is törhet a szíve. Mindig mondja ki, ami fáj, ne tartsa magában, hogy megoldást lehessen találni rá. Ha ön még egyedülálló, most élvezheti az egyedüllétet, és rengeteg flörtöt kínálnak a bolygók. Családja valamelyik tagja is bemutathat valakit önnek, akivel több randevút is lebonyolíthat.

Ellenőrizze is

Post Image

Szűz március Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 március asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük