Szűz augusztus Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 augusztus asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Szűz augusztus 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A horoszkóp alapján a Szűz számára az augusztus eleje a karrier terén sikereket tartogat. A minél jobb eredmények elérése érdekében használja ki minél jobban a kiváló szervező készségégét a precízségét. Biztos lehet benne, hogy a megkettőzött erőfeszítései nem maradnak észrevétlenül a felettesei részéről, és a megérdemelt jutalmát is megkapja. A rendelkezésére álló szabadidőt felhasználhatja pihenésre, és a vakációja megtervezésére is. Emellett meglátogathatja a családtagjait is, akik már bizonyára jóideje hiányolják önt.Úgy tűnik majd, hogy a munkája nem tölti el olyan mértékű elégedettséggel ebben az időszakban, amennyivel kellene, és azok a feladatok, amelyeket korábban élvezettel végzett, hirtelen elveszítik jelentőségüket, unalmassá válnak. Legyen türelmes, mert a horoszkóp szerint az augusztus nem ideális az ön számára a munkahely váltásra, de ne csüggedjen mert eljön annak is az ideje. Fordítsa olyan tevékenységekre ebben az időszakban a szabadidejét, amiket élvezettel végez.

Pénz és munka

A hónap közepéig ön valószínűleg egy vízparton nyaral, akik most ön körül vannak, nem igénylik a nagy nyilvánosságot, és most önt is megnyugtatja a világtól való elvonulás. Mondhatjuk úgy is, hogy szerelmi élete zárt ajtók mögött van. Csakhogy ez nem marad így! Augusztus 18-án belép a Mars az ön jegyébe, és ön kezébe veszi az irányítást, na nem látványos módon, mert az ön számára a szerelem titkolózással kezdődik, attól fél, hogy a szenvedély túlságosan hatalmába keríti, és a másik ember rabszolgájává teheti. A hónap végére már elmúlik ez a félelem, ugyanis a Vénusz-Mars konjunkció az ön első sorsterületére lépve nem engedi a helyzetet titokban tartani.
Még akkor is kitart, amikor mások már rég feladták a küzdelmet. Nem szereti a sürgetést, néha nehezen birkózik meg a változásokkal, de vészhelyzetben éppen ő az, aki jó eszére hagyatkozva, a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldással áll elő. Gondoljon bele, mindez mennyire jó és hasznos. Igazi támasza és segítsége a többieknek. Szükségük van rá. Mindezt csak nyugodtan, kipihenten képes nyújtani. Relaxáljon, fogyasszon könnyű ételeket.
A föld jegyűt inkább boldogítják a kézzelfogható dolgok, mint a bizonytalan és megfoghatatlan érzelmek. Küzdjön: nehogy érzelmei leplezése miatt, teljesen elszakadjon másoktól. Ne építsen falat maga köré.

Szerelem és család

A hónap még csendesen kezdődik, csak titkos vagy plátói szerelmek jelentkeznek, ez önt nem teszi boldoggá. Az ötödik sorsterületén ugyan tartózkodik egy retrográd Szaturnusz: van valaki az életében, aki jóval idősebb önnél, ez önt nem zavarja, mert komolyságot és biztonságot sugároz. A hónap első felében már kezd felélénkülni a hangulat, amikor a Hold az ön első sorsterületén áthalad. De sajnos ez még mindig nem az igazi, mert a Neptunusz a tartós kapcsolatok sorsterületéről nem ad megnyugtató sugárzásokat. A sok planéta a tizenkettedik sorsterületen is inkább otthon marasztalja önt. Majd a hónap utolsó dekádjában, amikor a Mars belép az ön első életterületére, akkor felbátorítja önt és el meri fogadni új szerelmét.

Ellenőrizze is

Post Image

Szűz július Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 július asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük