Szűz december Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 december asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Szűz december 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Ebben az időszakban a Szűz hajlamos lesz az érzéseit, és az mások iránti érzelmeit magába fojtani. Emiatt Decemberben komolyabb kommunikációs problémái is adódhatnak. Mivel érdemleges elváltozások nem várhatók a karrierje tekintetében, ezért nyugodtan lazíthat kicsit a tempón. Emellett jó ha tudja, hogy ez stabilitást és állandóságot magával hozó hónap kifejezetten kedvező lesz a tartós kapcsolatok számára. A december beköszöntével pozitív fejlemények várhatók a karrierjében. A csillagok stabil, kedvező helyzetben állnak, ami rendkívül jó hatást gyakorol majd a szűz jegyben születettek munkahelyi teljesítményére. Az önre bízott fontos feladatokat gyorsan és hatékonyan fogja elvégezni, és számos sürgető problémát is sikeresen megold, aminek köszönhetően újra örömét leli majd a munkájában.

Pénz és munka

Ebben a hónapban a szerelem kerül fókuszba az életében. Foglalt az ötödik sorsterülete, bizonyára többen is szeretnének önnel kapcsolatba lépni. Mindegy, hogy hány éves, az igazi most fog színre lépni. A Jupiter is az ön ötödik életterületét erősíti, ezért jócskán kijut most önnek a romantikából. Önkifejezése is meglehetősen kreatív, ezért valamilyen jutalmat is kaphat. Egészséges keretek között kockáztathat is anyagilag, ez is sikerrel jár. A szerelem és a romantika most része lesz az életének, olyan ellenkező nemű jelenik meg az életében, aki pontosan az ideálja.
Még akkor is kitart, amikor mások már rég feladták a küzdelmet. Nem szereti a sürgetést, néha nehezen birkózik meg a változásokkal, de vészhelyzetben éppen ő az, aki jó eszére hagyatkozva, a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldással áll elő. Gondoljon bele, mindez mennyire jó és hasznos. Igazi támasza és segítsége a többieknek. Szükségük van rá. Mindezt csak nyugodtan, kipihenten képes nyújtani. Relaxáljon, fogyasszon könnyű ételeket.

Szerelem és család

A hónap nyertese ön, négy planéta áll az ön szerelemért felelős sorsterületén, ez elhozza önnek a várva várt nagy szerelmet! A társkapcsolatok életterületén is sorsbolygó áll, ez egy végzetszerű, szenvedélyes lángolást eredményez. A legjobban ön van meglepve, mert nem tudta, hogy ilyen mély érzésekre is képes. Ön kissé szégyenlős, visszafogott magatartásából ezt a totális szerelmet kihozni nem könnyű és ön most mégis úszik a boldogságban.

Ellenőrizze is

Post Image

Szűz április Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 április asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük