Szűz Horoszkóp 2023 – pénz, munka, család

2021 a Szűz szülött számára többé-kevésbé hasonló lesz, mint az előző év. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem várható javulás. Mindenféleképpen tegyen erőfeszítéseket a személyes életének javítására, még akkor is, ha minden területen stagnálást tapasztal. Természetéből fakadóan rendkívül részletorientált és praktikus, ám, ha követi a bolygók útmutatásait, nagyon sok energiát biztosítanak majd az élet fontos területein. Kisebb nehézséget okozhat az, hogy bizonyos szokásokon és rutinokon változtasson, de gondoljon arra, hogy ezzel utat ad egy szebb életnek.
Horoszkóp Szűz 2023 – olvassa el a cikkben. Itt horoszkópot talál a témákról: szerelem, család, kapcsolatok, egészség, szépség, karrier, pénz, munka és még sok más.

Horoszkóp Szűz 2023 – pénzügy és karrier

A Jupiter és a Szaturnusz elhelyezkedésének köszönhetően a Szűz számára a Horoszkóp 2023 egy magányos időszakot hordoz, elsősorban az év első hónapjaiban. Ennek a föld jegynek szülöttei, amit a Merkúr ural, imádják a rendet és a szervezést. Emiatt nagyon gyakorlatiasak, ami általában sikerhez vezet a karrier terén. Azonban a részletekre való odafigyelésük sokszor meggátolja őket abban, hogy a dolgokat szélesebb szemszögből lássák, és ez gyakran egy akadályt jelent számukra. Mint említettük, 2023 első hónapjaiban a Szűz szinte teljesen elzárkózik a barátai és családja elől. Úgy érzi majd, hogy nincs körülötte senki, akiben megbízhat, és így valószínűleg órákat tölt majd el negatív érzések elemzésével, ami még inkább csak felerősíti a szenvedését. Ne feledje, hogy elég erős, és képes megváltoztatni a helyzetélt. Elvégre is, senki más nem fogja ezt Ön helyett megtenni. A tavasz eljövetelével a horoszkópja egyre jobb lesz, és képes lesz újra a legjobbat mutatni Önmagából a körülötte lévő emberek számára. Ha bármi nem működne a családi, baráti, vagy a partnerével való kapcsolata terén, a gondot képes lesz békésen megoldani, és ennek köszönhetően továbblépni. Az előzetes magánynak köszönhetően igazán értékelni fogja a jelenlétüket, így nem hagyja, hogy előítéletei bármilyen formában befolyásolják az újonnan megszerzett harmóniát.A 2023-as nyár egy hatalmas energiahullámot hoz majd el az Ön számára, amit a legjobb, ha a testi és lelki egészségére fordít majd. A Szűznek nagyszerű lehetősége lesz arra, hogy elkezdjen rendszeresen mozogni, és hogy az étrendjén dolgozzon. Ha nem marad sok szabadideje a munkája mellett, válasszon olyan hatékony tevékenységeket, mint a tabata vagy a magas intenzitású intervallum edzés (HIIT). Az őszi és téli hónapokban a horoszkóp ismét a karrierjére összpontosít. A képessége, hogy felismerje és kijavítsa akár a legkisebb hibákat, és hogy tökéletesen elvégezzen minden feladatot csodálatot vált ki mind a kollégáiból, mind a feletteseiből, és ez akár fizetésemeléssel is járhat. Azonban egy Szűz sem feledkezhet meg a családjáról vagy a partneréről. Mutassa meg a szeretteinek, hogy törődik velük; hiszen ha nem teszi, korábbi konfliktusok, amik elválasztották Önt tőlük az év elején, újra felbukkanhatnak.

Szerelem

Amennyiben elégedett volt a szerelmi életével az előző évben, akkor 2023-ban is szerencséje lesz. Ha ugyanis a dolgai jól mentek, akkor ebben az évben sem kell változtatnia semmin, mindent jól csinált. Bizonyára megtalálta azt, ami az Ön számára működik, ezért csak az a dolga, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy folyamatosan fenntartsa azt. Ha azonban nem volt elégedett a szerelmi életével tavaly, akkor 2023-ban egyértelmű, hogy néhány dolgon változtatnia kell. Lehet, hogy több kommunikációra van szükség a partnere és Ön között, de az is lehet, hogy nem a megfelelő emberrel van együtt.
2021-ban számos lehetősége adódik majd arra, hogy változtasson a szerelmi életén, ha erre szükség lesz, merjen tehát bártan lépni, ha ezáltal boldogabb lehet. A lehetőségek akkor is adottak lesznek, ha éppen szingli és éppen párt keres, de akkor is, ha a baráti, vagy családi kapcsolataiban van szükség egy kis javulásra. Fontos azonban, hogy mindig gondolkodjon, mielőtt megszólalna, függetlenül attól, hogy éppen kivel beszél. Ezáltal nagyon sok lehetséges problémától megkímélheti magát.

Horoszkóp Szűz 2023 – család

2021-ben más szelek fújnak, arra kapsz esélyt, hogy mindaz, ami eddig hiányzott érzelmi életedből megteremtsd, ami kellemetlen volt, azt átalakítsd. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.
Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit önmagadért, a jó eredményekért. Tégy meg mindent a fejlődésért, a növekedésedért. Minden áldott nap dolgozz A TE CÉLODON! Nyiss ki egy új kaput, írj, beszélj, egyeztess – bármi legyen a téma. Keress új munkát, költözz, alakulj át. Hívj fel régi barátokat, működj együtt olyanokkal, akikkel eddig sosem. Minden idő és energia meg fog térülni. Az elvetett magok mindig kicsíráznak, az ápolásukról, a metszésükről neked kell gondoskodnod. Rajtad múlik, mit és mikor teszel, kitől kérsz segítséget, s Te magad támasszá válsz-e.
Folytasd azt, amit már elkezdtél. Rajtad múlik, eljutsz-e a végére, s javul-e a helyzeted, gyarapodsz-e, fejlődsz-e – akár anyagiak, szerelem, karrier vagy épp tanulás terén.

SZŰZ horoszkóp 2023

Szűzként 2023-ban leginkább új és izgalmas utakat kerestél, de nem mindig találtad meg azt, amire vágytál. 2023 másképp alakul, ugyanis rendkívül fogékony leszel a kihívásokra, az újdonságokra, és olyasmit is elvállalsz, amit eddig soha.
Ha eddig nem történt meg, most fókuszba kerül a családalapítás, – bátran tedd meg az ehhez szükséges lépéseket. Új munkalehetőség felkutatására, tanulmányok megkezdésére vagy éppen régebb óta halogatott vizsgák letételére kiválóan alkalmas a tavaszi és az őszi időszak, – a nyár legyen a pihenés és a tervezés ideje.
Ha év elején még nem tervezed ezek egyikét sem, akkor az élet majd megmutatja neked azt, hol kell a szerencsédet keresned. A váltás és változás szinte kötelező feladat, a lezárással egyetemben, kiemelten igaz ez a nem jól működő emberi kapcsolatokra! Különösen azért is fontos ez, mert a munkában nagy sikerek várnak rád, miért ne hagynád, hogy megtörténjen veled a jó?
Feladat: kiemelkedő lehetőségekre számíthatsz, ha minden energiádat a karrieredbe és/vagy tanulmányaidba fekteted. Minden erőfeszítés pozitív eredményt hoz. A szorgalom és a tolerancia járjanak veled szövetségben!

Munka & Anyagiak

Az elmúlt évben rengeteg változás történt a munkájában, és ezek a változások a 2023-as évet is jelentősen befolyásolják. A karrierje és a pénzügyei többé-kevésbé ugyanúgy alakulnak, mint tavaly, néhány apró változástól eltekintve. Valószínűleg sokkal tisztábban látja majd a dolgokat, és általánosságban véve jobban képes lesz összpontosítani. Ebben az évben végre a megszabadulhat néhány régi akadálytól és félreértéstől, amelyek visszatartották és/vagy leépítették Önt. Természetéből fakadó képességeinek köszönhetően valósággal ragyogni fog, ezért használja őket, amikor csak lehetősége adódik rá a munkahelyén. 2023-ban minden esélye meg lesz rá, hogy javítson a költségvetésén, és lerendezze végre a régóta húzódó adósságait. Elegendő pénze lesz ugyanis ahhoz, hogy kifizesse az elmaradásait, sőt, még némi megtakarítást is eszközölhet a jövőre nézve.

Egészség

Rengeteg energiája lesz 2023-ban a Szűz szülöttnek, amelyet valószínűleg arra fog használni, hogy fontos dolgokat hajtson végre a munkahelyén és az otthonában egyaránt. Különös figyelmet kell fordítania az emésztőrendszerére és a májára, ezért fontos, hogy ebben az évben különös gonddal válogassa meg, milyen ételeket fogyaszt. Kerülje a zsíros ételeket, a feldolgozott gabonaféléket és általában a magas kalória tartalmú ételeket. Fennáll a gyakori haspuffadás, a gyomorégés, az enyhe emésztési zavarok, a magas koleszterinszint veszélye, ezért kerülje a nehéz ételeket. A test gyógyulásához a legjobb időszak a nyár, különösen a július és az augusztus. Ha tehát olyan kezelésre van szüksége, amitől fél, ezek a hónapok kedvezőek a könnyebb gyógyuláshoz.

Ellenőrizze is

Post Image

Szűz január Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 január asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük