Szűz január Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 január asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Szűz január 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A január az emberi kapcsolatok terén egy kifejezetten pozitív időszakot jelent majd a Szűz jegyben születettek számára. A csillagok kedvező állása miatt a szingliként, és a tartós párkapcsolatban élő Szűz jegyűek is remekül fogják érezni magukat. Ebben a periódusban szükség esetén bármikor támaszkodhat a családtagjaira és a legjobb barátaira is. Később, ha eljön az ideje, akkor természetesen ne feledje el viszonozni a kedvességüket. Az év kezdetén a szűz csillagjegy szülötteinek türelmesnek kell lenniük. Tény, hogy innen nézve úgy érzi majd, hogy szinte lehetetlen elérni a kitűzött céljait, de ettől ne bátortalanodjon el. A gyakorlatiasságának köszönhetően meg fogja találni a módját, hogy hogyan birkózzon meg a problémákkal. A megfelelő motivációval még a munkateljesítményét is nagy mértékben megnövelheti januárban.

Pénz és munka

Amellett, hogy az év uralkodó bolygója, a Merkúr a Szűz jegyében is uralkodik, a januári hónap inkább fáradságosnak ígérkezik, mint kellemesnek. Január 5-től január 23-ig a Bak jegyében áll, és a sok kötelezettség mellett viszont komoly hivatásbeli sikereket ígér. A szerelem szinte semmilyen szerepet nem fog kapni. Rengeteg munkát kap, és nem jut ideje igazán az érzelmekre. A Mars is kellemetlen fényszögben áll, mégsem ad elég okot arra, hogy ön szomorkodjon.
Még akkor is kitart, amikor mások már rég feladták a küzdelmet. Nem szereti a sürgetést, néha nehezen birkózik meg a változásokkal, de vészhelyzetben éppen ő az, aki jó eszére hagyatkozva, a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldással áll elő. Gondoljon bele, mindez mennyire jó és hasznos. Igazi támasza és segítsége a többieknek. Szükségük van rá. Mindezt csak nyugodtan, kipihenten képes nyújtani. Relaxáljon, fogyasszon könnyű ételeket.
A föld jegyűt inkább boldogítják a kézzelfogható dolgok, mint a bizonytalan és megfoghatatlan érzelmek. Küzdjön: nehogy érzelmei leplezése miatt, teljesen elszakadjon másoktól. Ne építsen falat maga köré.

Szerelem és család

A Jupiter és a Neptunusz kellemetlen fényszögben van egymással, ez félelmet generál, emiatt féltékenység zavarhatja meg 2023. januárjának első napjait. Igyekezzen elkerülni a sehova sem vezető vitákat, inkább azon gondolkodjon, érdemes-e közös jövőt terveznie a párjával. Véletlenül se hamarkodja el ezt a döntést. Ha ön egyedülálló, akkor természetesen a tökéletes párt álmodta meg magának. Figyeljen oda, nehogy emiatt elszalasszon több ígéretes jelöltet, akiket később nagyon sajnálna.

Ellenőrizze is

Post Image

Szűz augusztus Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 augusztus asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük