Szűz július Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 július asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Szűz július 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Az erős erkölcsi tudatosságuk hatására a Szűz jegy szülöttei júliusban képesek lesznek optimálisan meghatározni az elsődleges prioritásokat, a magánéletük és a karrierjük esetében is. Ez felszabadító érzéssel tölti majd el önt, és a saját értékrendje rendezése után képes lesz a tervei megvalósítására fókuszálni. Ha nem hagyja magát eltántorítani, akkor garantáltan eléri, amit akar. Júliusban a szűz jegy szülöttei közül néhányan komoly dilemma elé néznek a számukra ideális társ kiválasztása tekintetében, mivel könnyen megeshet, hogy jó néhány szóba jöhető partner közül kell választaniuk. Legyen nagyon körültekintő, mivel az, akit első látásra szimpatikusnak talál, lehet, hogy olyan alaptermészettel rendelkezik, ami elfogadhatatlan önnek. A horoszkóp szerint úgy tudja meghozni a legoptimálisabb döntést, ha a szívére hallgat.

Pénz és munka

A hónap elején az Újhold az ön tizenegyedik sorsterületén halad át. Ez arra ösztönzi önt, hogy vizsgálja felül baráti körét, döntsön arról, hogy ki az, akivel még a nézetei hasonlóak. Ha valakit nem tart már arra érdemesnek, hogy a barátságával megjutalmazza, akkor nem kell feltétlenül vele a kapcsolatot tartani, ellenben azt veszi észre, hogy új emberek tűnnek fel ön körül, akikkel szívesen tölti az idejét. Így van ez jól, hiszen nézeteink néha változnak. Feltűnhet egy titkos hódoló is ön körül.
Még akkor is kitart, amikor mások már rég feladták a küzdelmet. Nem szereti a sürgetést, néha nehezen birkózik meg a változásokkal, de vészhelyzetben éppen ő az, aki jó eszére hagyatkozva, a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldással áll elő. Gondoljon bele, mindez mennyire jó és hasznos. Igazi támasza és segítsége a többieknek. Szükségük van rá. Mindezt csak nyugodtan, kipihenten képes nyújtani. Relaxáljon, fogyasszon könnyű ételeket.
A föld jegyűt inkább boldogítják a kézzelfogható dolgok, mint a bizonytalan és megfoghatatlan érzelmek. Küzdjön: nehogy érzelmei leplezése miatt, teljesen elszakadjon másoktól. Ne építsen falat maga köré.

Szerelem és család

Az ön ötödik sorterületén, ami a romantikát helyezi előtérbe, áll a Szaturnusz, ez hozhat önnek egy idősebb partnert, de ön túlságosan sok problémát láthat ebben a kapcsolatban, úgy, hogy inkább visszautasíthatja, mert ennyi feladatot nem kíván felvállalni. Már a hónap elején reménykedik valaki, hogy az ön szerelmét elnyeri, csakhogy van egy apró bökkenő, az illető nem független. Ha ön a hónap végén beadja a derekát, a csalódás és a sírás előre borítékolva van.

Ellenőrizze is

Post Image

Szűz október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük