Szűz március Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 március asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Szűz március 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Ez a hónap elsősorban a karrierje körül fog forogni, ami még abban az esetben is így lesz, ha egyéb dolgok foglalkoztatják. Fontos, hogy a Szűz jegyben születettek ebben a periódusban teendőikre koncentráljanak, mert még a figyelmetlenség miatti apró hibák is komoly problémákat okozhatnak. Ugyanakkor március során az érzelmi életére is próbáljon meg kellő időt szánni.Úgy tudja a legkönnyebben elkerülni a túlzott stresszt, ha rálel a belső békéjére. Márciusban már a változás szelei lesznek érzékelhetők és sokkal több szabadideje lesz, amit akár magára is fordíthat. Ha olyan tevékenységeket végez, amelyeket kedvel, akkor feltöltődik és megnő az energiaszintje is. Például sportoljon valamit, vagy kösse össze a hasznosat a kellemessel és főzzön egy finom vacsorát a kedvesének.

Pénz és munka

A 2023-es év uralkodó bolygója, a Merkúr a Szűz jegyének is uralkodója. Sajnos ebben a hónapban ez mit sem segít az ön helyzetén, mert inkább hátrányokat jelez, mint előrehaladást, ugyanis március 5-től ez a bolygó hátráló mozgásba kezd. Ön mindig is precíz volt, de most még pontosabban és gondosabban kell végeznie a munkáját, és ne keserítse el az esetleges kudarc. A szerelmi élete sem ígér kiemelkedően pozitív eseményeket, legalábbis március 25-ig nem valószínű. Egyedül a Mars támogatja önt: sportoljon minél többet, ez javít a közérzetén.
Még akkor is kitart, amikor mások már rég feladták a küzdelmet. Nem szereti a sürgetést, néha nehezen birkózik meg a változásokkal, de vészhelyzetben éppen ő az, aki jó eszére hagyatkozva, a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldással áll elő. Gondoljon bele, mindez mennyire jó és hasznos. Igazi támasza és segítsége a többieknek. Szükségük van rá. Mindezt csak nyugodtan, kipihenten képes nyújtani. Relaxáljon, fogyasszon könnyű ételeket.
A föld jegyűt inkább boldogítják a kézzelfogható dolgok, mint a bizonytalan és megfoghatatlan érzelmek. Küzdjön: nehogy érzelmei leplezése miatt, teljesen elszakadjon másoktól. Ne építsen falat maga köré.

Szerelem és család

A szerelem sorsterületének uralkodója a saját jegyében áll. Most sokkal nagyobb lehet önök között a bizalom. Nyíltabban beszélhetnek egymással, és közelebb is kerülhetnek egymáshoz. A szenvedély, a romantika, és természetesen az erotika jellemzi ezt a hónapot. Ha önnek nincs még párja, akkor most új emberekkel is megismerkedhet, és kialakulhat önben egy kép arról, kit is szeretne maga mellett tudni. Kisugárzása sokkal erősebb lesz, és így érkeznek majd a hódolók is. A március hozhat nagy szerelmet, de ez nem biztos, az esélye viszont nagy.

Ellenőrizze is

Post Image

Szűz június Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 június asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük