Szűz november Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 november asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Szűz november 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Ebben a hónapban a Szűz ismét komoly sikereket érhet el a karrierje építése terén, megvillantva a benne rejlő átlag feletti képességeket. A november során önt jellemző pozitív gondolkodás, és megoldás centrikus hozzáállás révén még a legösszetettebb feladatokkal is könnyen meg fog birkózni. A többletenergiát is a sportolás terén is kamatoztathatja, ezért érdemes a szabadideje egy részét a fizikuma fejlesztésére fordítania. Novemberben a szűz jegy szülötteinek érdemes több időt eltölteniük a családtagjaik körében, így egy időre megfeledkezhetnek a munkahelyi gondokról és átélhetik a harmónia és a béke érzését. Ha egy korább szívességet kell viszonoznia, akkor ne habozzon megtenni azt, mert az érintett személy ezt esetleg önző magatartásként értelmezheti, annak ellenére, hogy önre ez egyáltalán nem jellemző. Ebben az időszakban ne fukarkodjon a kedvességgel, biztosítsa a rászorulókat a támogatásáról, ha mással nem is, de legalább kedves, buzdító szavakkal. Szűz december >>

Pénz és munka

A munkahelyén nagy megbecsültségnek örvend, talán kinevezik, vagy egy tanulmányútra küldik – bármelyik is, önnek mindkettőhöz megvan a tehetsége, lehetősége. Ha most elutazik, nagy lehetőségek várnak önre, nemcsak szakmailag, hanem a szerelemben is. Lehet, hogy az illető külföldi, de lehet, hogy magyar, csak az utazás során szeretnek egymásba. A korkülönbség lehetséges, de ön érett személyiség, és ez nem veszi el a kedvét.
Még akkor is kitart, amikor mások már rég feladták a küzdelmet. Nem szereti a sürgetést, néha nehezen birkózik meg a változásokkal, de vészhelyzetben éppen ő az, aki jó eszére hagyatkozva, a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldással áll elő. Gondoljon bele, mindez mennyire jó és hasznos. Igazi támasza és segítsége a többieknek. Szükségük van rá. Mindezt csak nyugodtan, kipihenten képes nyújtani. Relaxáljon, fogyasszon könnyű ételeket.

Szerelem és család

Csalódásokból kijutott a közelmúltban elég, november második hetében azonban fordul a kocka: horoszkópja hetedik házában ugyan még mindig hátrál a Neptunusz, de ezt ellensúlyozza a Szaturnusz és a Nap. Feltűnik valaki az életében, aki heves udvarlásba kezd. Ön hezitál, nem mer belevágni a kapcsolatba, de a hónap végére csak beadja a derekát. És milyen jól teszi: nagy boldogság vár önre!

Ellenőrizze is

Post Image

Szűz június Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 június asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük