Szűz október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Szűz október 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Az életet érintő fontos, nagy fajsúlyú kérdések megválaszolása októberben a döntésképtelensége és határozatlansága miatt komoly kihívást fog jelenteni a Szűz számára. A horoszkóp szerint tanácsos a felszínre kerülő dilemmáinak megoldását későbbre napolnia. Ugyanakkor ez az időszak kiváló lesz az emberi kapcsolatainak alakulása esetében. A családja és a párja társaságában is a tökéletes, zavartalan harmóniát fogja átélni, ráadásul a jó hangulata a környezetében lévőkre is átragad majd. Októberben a párkapcsolatban élő szűz csillagjegyűek komoly krízist élhetnek át, amit semmiféleképpen nem oldhatnak meg éretlen felelőtlen viselkedéssel. Ha mindketten azon vannak a párjával, hogy minél előbb rendbe hozzák a dolgokat, akkor hamarosan megoldódnak a problémák, és újra beköszönt a béke és a harmónia időszaka a kapcsolatukban. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy meghallgatja a másik fél véleményét is, és elfogad egy kompromisszumos megoldást.

Pénz és munka

Ön most azt tűzte ki legfőbb céljául, hogy pénzt keressen, és hogy meg is tartsa azt. Nagyon találékony lehet ebben az időszakban, hogy hogyan keressen meg egy nagyobb összeget. Ebben a hónapban, a középső dekádban, sajnos konfliktusok merülhetnek fel a tulajdonlással kapcsolatban, ha jogi ügy lenne belőle, úgy az önnek kedvez. A hónap utolsó napjai rengeteg munkával járhatnak, talán el is kell utaznia. Közlekedjen óvatosan az úttesten ugyanis a Mars a hónap vége felé már az ön harmadik sorsterületén jár, kellemetlenül fényszögelve.
Még akkor is kitart, amikor mások már rég feladták a küzdelmet. Nem szereti a sürgetést, néha nehezen birkózik meg a változásokkal, de vészhelyzetben éppen ő az, aki jó eszére hagyatkozva, a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldással áll elő. Gondoljon bele, mindez mennyire jó és hasznos. Igazi támasza és segítsége a többieknek. Szükségük van rá. Mindezt csak nyugodtan, kipihenten képes nyújtani. Relaxáljon, fogyasszon könnyű ételeket.
A föld jegyűt inkább boldogítják a kézzelfogható dolgok, mint a bizonytalan és megfoghatatlan érzelmek. Küzdjön: nehogy érzelmei leplezése miatt, teljesen elszakadjon másoktól. Ne építsen falat maga köré.

Szerelem és család

Sajnos ön most lehet túl egy mély csalódáson, a hetedik sorsterületén átvonuló retrográd Neptunusz, amely kvadrátban áll a Jupiterrel, totálisan aláásta önbizalmát. Lehet, hogy nem is volt olyan értékes az az ember, akit olyan sokra tartott. Jobb, ha most megbízható emberek bizalmát keresi és egy darabig nem megy bele semmilyen kapcsolatba, mert a régi seb lassan gyógyul. Ha régi, tartós viszonyban él, akkor is igyekezzen minél hamarabb kibeszélni a konfliktusokat.

Ellenőrizze is

Post Image

Szűz május Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 május asztrológiai horoszkópja – Szűz témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük