Vízöntő augusztus Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 augusztus asztrológiai horoszkópja – Vízöntő témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Vízöntő augusztus 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Augusztusban jelentősebb munkahelyi változásokra számíthat. A Vízöntő számára rendkívül fontos lesz ebben az időszakban a figyelmét a karrierjére összpontosítania. Olyan problémával fog szembesülni, amelynek megoldása nem tűr halasztást. Amennyiben sikerrel veszi az akadályokat, akkor a megérdemelt jutalma sem marad el. Valószínűleg az is elég lesz, ha szabadjára engedi a képzeletét, így akkor tud majd előrukkolni egy új ötlettel, amikor már mindenki más azt hisz majd, hogy kudarcot vallott. Augusztusban ne hagyja, hogy bármi is levonja a figyelmét a munkájáról, mert megkettőzött erőfeszítésekre lesz szüksége. Ha nem szentel elég időt a munkájára, akkor könnyen megtörténhet, hogy egy olyan fontos momentum elkerüli a figyelmét, ami aztán később bonyodalmakat okozhat. Fontos, hogy ebben az időszakban a vízöntő jegy szülöttei ne keveredjenek bele felesleges konfliktusokba.

Pénz és munka

A stressz, akárcsak minden más az életben, a csillagoknak van alárendelve ? állítják az asztrológusok. Lássuk, az egyes csillagjegyek szülöttei hogyan reagálnak a kihívásokra, válságokra, veszélyekre és változásokra!
A tűz típusú Kos tele van energiával, tevékeny, kedveli a kihívásokat, de nem szereti, ha sarokba szorítják.

Válasz a fizikai igénybevételre

A tűz-típus szervezete viszonylag erős, gyakori betegségeinek oka, hogy a védekezőrendszer nem működik elég hatékonyan. Edzeni kell testét, hogy egészséges legyen, és formában maradjon. Ha csak teheti, menjen ki a szabadba. Figyeljen a táplálkozásra, rágja meg jól a falatokat, akkor kevesebb lesz az emésztési problémája. Soha ne erőltesse túl magát.

Gyenge pontok

A fej. Hajlamos fejfájásra, migrénre. Kerülje azokat az ételeket, amelyek migrént válthatnak ki (csokoládé, sajtfélék). Próbálja ki a masszázst, meglátja, oldja a feszültséget. Nemcsak a testének használ, hanem a lelkének is.

Visszanyerheti nyugalmát

A stresszt unalom is okozhatja, különösen tűzjegyűnél, aki nem szereti az ismétlődéseket. Próbálja meg változatossá tenni a hétköznapokat, új programokkal, elfoglaltságokkal. Leküzdhető a rossz hangulat. Őszinte az érzelmeiben, nehezen palástolja, mi van a lelkében. Ez viszont környezetének és neki is rossz. Tanuljon meg uralkodni az érzelmein.

Szerelem és család

Ellenőrizze is

Post Image

Vízöntő május Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 május asztrológiai horoszkópja – Vízöntő témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük